Tekninen tuki

Tarjoamme tukipalveluita Knorr-Bremse- ja Haldex -jarrujärjestelmien vianhakuun sekä asennukseen liittyvissä kysymyksissä. Tekninen tukemme palvelee teitä myös maahantuomiimme tuotemerkkeihin liittyvissä ongelmissa. 

Avoinna arkisin klo 10–16
Palvelun hinta 2,00 €/min + pvm/mpm.
Puh. 0600 16666

Numeron ollessa varattu voitte jättää meille myös yhteydenottopyynnön.

Tekninen tuki

Knorr-Bremse -tuki

Knorr-Bremse -tuki

Tarjoamme tukipalvelua jarrujärjestelmien vianhakuun sekä asennukseen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi tarjoamme yleisen teknisen tuen kaikkiin Knorr-Bremsen valmistamiin ja toimittamiin raskaan kaluston komponentteihin.

Saat kauttamme myös Knorr-Bremsen ABS- ja EBS-jarrujärjestelmien teoreettiset jarrulaskelmat sekä konfigurointitiedostot.

Haldex -tuki

Haldex -tuki

Tekninen tukemme palvelee myös Haldex- jarrujärjestelmän vianhakuun sekä asennukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarjoaa yleisen teknisen tuen Haldexin valmistamiin ja toimittamiin komponentteihin.

Kauttamme myös Haldexin ABS- ja EBS-jarrujärjestelmien teoreettiset jarrulaskelmat sekä konfigurointitiedostot.

Yleinen tekninen tuki

Yleinen tekninen tuki

Annamme yleistä teknistä tukea maahantuomillemme tuotemerkeille sekä mahdollisuuksiemme mukaan kaikkiin kuorma-autoihin ja perävaunuihin liittyvissä teknisissä ongelmissa.

Teemme myös Wabcon ABS- ja EBS-jarrujärjestelmien teoreettiset jarrulaskelmat sekä konfigurointitiedostot.

Eikö palvelunumeromme vastannut? Jätä yhteydenottopyyntö.

Jos palvelunumeromme on varattu, jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Mikäli ongelmasi ei ratkea ohjeistuksestamme huolimatta, voimme ottaa etäyhteyden tietokoneeseenne. Lataa yhteysohjelma tästä.

Jos asiasi liittyy jarrulaskelmiin, lataa ja täytä jarrulaskelmakaavake. Lähetä täytetty kaavake sähköpostitse osoitteeseen [email protected]