Olisiko jo aika vaihtaa uuteen---ilmansuodattimeen?

Olisiko jo aika vaihtaa uuteen ilmansuodattimeen? Raskaan kaluston moottoreille puhtautta alkuperäisillä Donaldson –suodattimilla. Meiltä suodattimet ja muut raskaan kaluston varaosat yli 20 000 nimikkeen varastostamme.  



Donaldson on maailmanlaajuinen OEM suodatinsuunnittelija, valmistaja ja markkinajohtaja alallaan jo vuodesta 1915.

Donaldsonin tuotevalikoimasta löytyvät ilma-, voiteluöljy-, jäähdytysneste-, polttoaine- ja hydrauliikkasuodattimet. Alkuperäisiä Donaldson-suodattimia käyttämällä, Donaldsonin takuuehtojen mukaan kone- ja laitevalmistajien takuut pysyvät voimassa.

DONALDSON VALIKOIMAA VARASTOSSAMME
 

  • Ilmansuodattimet
  • Jäähdytysnestesuodattimet
  • Polttoainesuodattimet
  • Hydrauliikkasuodattimet
  • Öljynsuodattimet

Tervetuloa suodatinkaupoille!